Reparatieservice » Wasdroger reparatie

Wasdroger reparatie

Witgoed reparatie nodig? Bel De Witgoed Servicelijn 0853031528 of 0624542018

Geen callcenter zonder verstand van zaken, maar direct een échte witgoed monteur aan de lijn!

Heeft u een defect aan uw wasdroger?  De Witgoed Servicelijn helpt! Niets is zo vervelend als een wasdroger die het niet doet terwijl uw tere was nog nat is. Wij beseffen dit als geen ander. Wij proberen daarom dezelfde dag nog langs te komen om uw defecte wasdroger te repareren.

  • Inbegrepen huisbezoek en diagnose van de storing incl. eerste kwartier werkzaamheden

  • Wij repareren alleen met originele onderdelen

  • Geen dubbele kosten indien een onderdeel besteld moet worden

  • Garantie op de reparatie

  • Vakkundige en ervaren monteurs

  • Advies om defecten te voorkomen & onderhoudstips

Wasdroger reparatie nodig? Bel ons op of plan direct online een afspraak in.

Wij repareren alle merken wasdrogers.

De Witgoed Servicelijn werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar. Snelle en goede reparatieservice door ervaren vakkundige monteurs door de gehele provincie Noord Brabant, Gelderland, Utrecht & Zeeland. Wij repareren alle merken wasdrogers. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Whirlpool, Indesit en Zanussi.

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 22:00. U kunt ook uw reparatie aanmelden via ons storingsformulier.

In de meeste gevallen kunnen wij uw wasdroger repareren. Kunnen we uw wasdroger niet repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn onze kernwaarde. 

Wij repareren wasmachines, drogers en vaatwassers in de provincies Noord Brabant, Gelderland, Utrecht en Zeeland.

Heeft u problemen met uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger? Wij werken met een all inclusive tarief, bekijk onze voordelige reparatietarieven.

Veel voorkomende storingen aan drogers: trommel draait niet rond, was droogt niet of niet goed, onterechte melding dat het waterreservoir vol is, droger wordt niet warm, waterlekkage, oververhitting thermische beveiliging, verstopte filters, defecte thermostaat etc.

Als beste beoordeeld

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen