Onze diensten » Vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie

Witgoed reparatie nodig? Bel De Witgoed Servicelijn!

Heeft u een defect aan uw (inbouw)vaatwasser?  De Witgoed Servicelijn helpt u! Niets is zo vervelend als een vaatwasser die het niet doet terwijl het vuile servies zich opstapelt op uw aanrecht. De Witgoed Servicelijn beseft dit als geen ander. Wij proberen daarom dezelfde dag nog langs te komen om uw defecte vaatwasser te repareren.

  • Inbegrepen 15 minuten reparatie
  • Wij repareren alleen met originele onderdelen
  • Inclusief huisbezoek
  • Garantie op de reparatie
  • Vakkundige en ervaren monteurs
  • Advies om defecten te voorkomen & onderhoudstips

Vaatwasser reparatie nodig? Bel ons op of plan direct online een afspraak in.

Wij repareren alle merken vaatwassers.

De Witgoed Servicelijn werkt met vaste scherpe tarieven en zijn 7 dagen per week open. Snelle en goede reparatieservice door ervaren vakkundige monteurs door de gehele provincie Noord Brabant, Gelderland, Utrecht & Zeeland. Wij repareren alle merken vaatwassers. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Whirlpool, Indesit en Zanussi.

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 22:00. U kunt ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons storingsformulier.

In de meeste gevallen kunnen wij uw vaatwasser repareren. Kunnen we uw vaatwasser niet repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn onze kernwaarde. 

Wij repareren wasmachines, drogers en vaatwassers in de provincies Noord Brabant, Gelderland, Utrecht en Zeeland.

Heeft u problemen met uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger? Wij werken met een all inclusive tarief, bekijk onze voordelige reparatietarieven.

Als beste beoordeeld

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen