• Vandaag nog een monteur aan huis!
  • Repareren is goedkoper dan u denkt, al vanaf €69,-
  • Bosch en Siemens vaatwassers leverbaar!
Witgoed reparatie » Storingen » Wasdroger problemen

Wasdroger problemen...

  • Waterreservoir is vol, onterechte melding?

Veel storingen aan wasdrogers worden veroorzaakt door..... stof! Natuurlijk, u houdt de filters altijd goed schoon. Maar toch zal er altijd een bepaalde hoeveelheid stof tussendoor glippen. En op den duur gaat dit zich wreken.

Het eerste probleem wat wij vaak tegenkomen is een droger die aangeeft dat het waterreservoir vol is, en dus geledigd moet worden. Echter, het reservoir blijkt helemaal niet vol te zitten met water.... sterker nog, u had het reservoir zojuist nog leeggemaakt. Ofwel had u de waterbak helemaal niet in gebruik omdat uw droger rechtstreeks door middel van een waterafvoerslangetje rechtstreeks is aangesloten op de afvoer. Dan is er dus een probleem ontstaan, waarvan stof de oorzaak is, en wat u niet zelf kunt oplossen. Wij komen deze storing wekelijks weer tegen, en weten als geen ander hoe deze storing op te lossen. 

Heeft u ook te maken met een droger die deze storing heeft? Waarvan het waterreservoir lampje begint te branden of te knipperen? Neem dan contact met ons op via 085-3031528 of meld uw storing hieronder aan middels de blauwe button. Deze storing is voor ons over het algemeen redelijk vlot op te lossen, en u hoeft echt nog geen nieuwe droger te kopen!

  • AEG/Zanusi foutcode EH0

Een veel voorkomende storing aan een wasdroger van AEG. Heel vervelend, uw droger reageert nergens meer op. Ook niet op een reset. Deze storing heeft te maken met de Powermodule, zeg maar de computer van uw wasdroger, de centrale regelunit. Een oplossing zou zijn om deze module in zijn geheel te vervangen, maar daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan.... rond de €300,-....!! Wij kunnen echter in de meeste gevallen deze module voor u repareren. Voor een fractie van de prijs van een nieuwe module. Afhankelijk van wat er stuk is aan de module bent u voor ongeveer 60 euro klaar. Dit is uiteraard exclusief de voorrijkosten! 

Heeft u ook te maken met een droger die deze storing heeft? Neem dan contact met ons op via 085-3031528 of meld uw storing hieronder aan middels de button. Deze storing is voor ons over het algemeen redelijk vlot op te lossen, en u hoeft echt nog geen nieuwe droger te kopen!

Binnenkort beschrijven wij hieronder een nieuwe storing. Blijf op de hoogte en bezoek onze website regelmatig.