Wat kost een reparatie?

Je dient de reparatie na afloop te voldoen met PIN, contant geld of Tikkie®. Bedrijven kunnen binnen 7 dagen op factuur betalen.

Na het stellen van de diagnose bespreken wij vooraf altijd de reparatiekosten. Zo kun je beslissen of je jouw witgoed apparaat gerepareerd wilt hebben. Nadat je akkoord bent gegaan met de prijsopgave begint de monteur aan de reparatie. De monteur zal indien gewenst aan je uitleggen welke reparaties er worden uitgevoerd.

 

De storingsdiagnose bedraagt €69,-

Indien je er voor kiest om vooraf deze kosten te betalen dan betaal je slechts €59,-  Je krijgt dan dus een korting van €10,- !

Er wordt je dan een veilige betaallink toegezonden via Tikkie®.

Bij de storingsdiagnose zitten de voorrijkosten voor het huisbezoek inbegrepen! Dit bedrag is exclusief eventuele parkeerkosten.

 

Mocht er onverhoopt een onderdeel speciaal voor jou besteld worden omdat deze niet in de servicebus ligt, dan worden aan het tweede bezoek geen extra kosten in rekening gebracht. Kort gezegd bestaan de totale reparatiekosten dus uit eenmalig €69,- plus de eventuele kosten van een benodigd onderdeel + de montagetijd die nodig is om het onderdeel te vervangen.

Per extra 10 minuten montagetijd rekenen wij € 19,50 inclusief btw.

Tarieven zijn vanzelfsprekend exclusief eventueel te vervangen onderdelen.

 

Deze tarieven gelden zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten.


De totale gemiddelde reparatieduur is slechts 20 tot 30 minuten. Je ziet, reparatie loont vaak en is veel goedkoper dan een nieuw apparaat! Weggooien is zonde, en je draagt zo ook nog eens bij aan een schoner milieu.

  • De betaling, na het verrichten van de werkzaamheden, kan gepind of contant betaald worden. Betalen via een Tikkie® is ook mogelijk!

  • Wij repareren alleen met nieuwe originele onderdelen.

  • Geen voorrijkosten bij een tweede huisbezoek, je betaalt niet extra indien de monteur nogmaals terugkomt om een eventueel besteld onderdeel te vervangen.

  • Garantie op de daadwerkelijke reparatie.

  • Ervaren monteur die graag met je meedenkt. 

  • Gratis advies en waardevolle tips om toekomstige reparaties en defecten te voorkomen.

* Vermelde tarieven zijn incl. 21% btw maar vanzelfsprekend exclusief eventueel te vervangen onderdelen. De onderdeelprijzen zijn merk- en productafhankelijk.
** Huisbezoek en diagnose zijn inbegrepen in het starttarief. Reparatiekosten bedragen €19,50 per 10 minuten.. Alle bedragen zijn inclusief 21% btw. Let op, bij betalingen middels Creditcard (V-pay, Visa, Mastercard etc.) worden 3% extra kosten in rekening gebracht. De creditcardmaatschappijen berekenen namelijk die kosten gewoon aan ons door.