Reparatieservice » Over ons

Altijd een monteur in de buurt!

Fijn dat u op onze website terecht bent gekomen. Waarschijnlijk heeft u een defect witgoed apparaat, zoals een kapotte wasmachine, droger of vaatwasser.

Dan bent u bij Witgoedservicelijn.nl op het juiste adres. Wij repareren al 15 jaar alle merken witgoed. Dat doen wij vakkundig, snel, en heel betaalbaar.

Wij worden dan ook zeer goed beoordeeld door onze duizenden klanten die wij in de voorbije jaren al hebben geholpen.

 

Mocht onverhoopt uw defecte wasmachine, droger of vaatwasser na onze diagnose niet meer te redden zijn, dan kunnen wij u desgewenst een nieuw apparaat aanbieden. Deze apparaten leveren wij direct uit voorraad, zodat u geen dag zonder wasmachine hoeft te zitten. Of zonder vaatwasser natuurlijk.

Deze laatste kunnen wij zelfs professioneel voor u inbouwen in uw bestaande keuken. Wij werken namelijk ook voor gerenommeerde keukenbedrijven om apparaten in te bouwen. 

 

Wij repareren in de provincies Noord Brabant, Gelderland, Utrecht en Zeeland en wij onderscheiden ons door een zeer snelle service aan te bieden. Meestal heeft u dezelfde dag nog een monteur aan huis om uw defecte witgoed te herstellen. Want een kapotte wasmachine zorgt er al snel voor dat de was zich opstapelt, en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Dat begrijpen wij als geen ander. 

 

Dus heeft u nu een defect apparaat en wilt u snel geholpen worden door onze vriendelijke en vakkundige monteur? Maak dan snel een afspraak met ons bedrijf en wij helpen u graag direct verder. U kunt ons bellen, mailen, een Whatsapp sturen, of heel makkelijk geheel vrijblijvend het online storingsformulier invullen. U wordt dan door ons teruggebeld om een afspraak in te plannen. 

 

Bent u ook benieuwd naar onze gunstige reparatie tarieven? Klik dan hier.

 

Wij wensen u een fijne dag, en hopelijk kunnen wij u snel van dienst zijn!

Wij repareren wasmachines, drogers en vaatwassers in de provincies Noord Brabant, Gelderland, Utrecht en Zeeland.

Heeft u problemen met uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger? Wij werken met een all inclusive tarief, bekijk onze voordelige reparatietarieven.