Altijd een monteur dichtbij, vandaag nog geholpen!

Fijn dat je op deze website terecht bent gekomen. Waarschijnlijk heb je een defecte wasmachine, droger of vaatwasser, welke je graag snel zou laten repareren of vervangen.

 

Dan bent je bij Witgoedservicelijn.nl op het juiste adres. Wij repareren al 15 jaar alle merken witgoed. Dat doen wij vakkundig, snel, en heel betaalbaar.

Kwaliteit is een keuze!

 

Wij worden dan ook zeer goed beoordeeld door onze duizenden klanten die wij in de voorbije jaren al hebben geholpen.

Mocht onverhoopt jouw defecte wasmachine, droger of vaatwasser na onze diagnose niet meer te redden zijn, dan kunnen wij je desgewenst een nieuw apparaat aanbieden. Deze apparaten leveren wij direct uit voorraad, zodat je geen dag zonder wasmachine of droger hoeft te zitten. Of zonder vaatwasser natuurlijk.

Deze laatste kunnen wij zelfs professioneel voor je inbouwen in jouw bestaande keuken. Wij werken namelijk ook voor gerenommeerde keukenbedrijven om apparaten in te bouwen. 

Wij onderscheiden ons door een zeer snelle service aan te bieden. Meestal heb je dezelfde dag nog een monteur aan huis om jouw defecte witgoed te herstellen. Want een kapotte wasmachine zorgt er al snel voor dat de was zich opstapelt, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Dat begrijpen wij als geen ander. 

Dus heb je nu een defect apparaat en wil je snel geholpen worden door onze vriendelijke en vakkundige monteur? Maak dan snel een afspraak met ons bedrijf en wij helpen je graag direct verder. Je kunt ons bellen, mailen, een Whatsapp sturen, of heel makkelijk geheel vrijblijvend het online storingsformulier invullen. Je wordt dan door ons teruggebeld om een afspraak in te plannen. 

Wij wensen jou een fijne dag, en hopelijk kunnen wij je snel van dienst zijn!