Reparatieservice » Koelkast reparatie

Koelkast reparatie

Witgoed reparatie nodig? Bel De Witgoed Servicelijn 085-3031528! Geen callcenter zonder verstand van zaken, maar direct een échte witgoed monteur aan de lijn!

Heeft u een defect aan uw koelkast?  De Witgoed Servicelijn helpt u! Niets is zo vervelend als een koelkast die het niet doet terwijl uw levensmiddelen liggen te bederven. De Witgoed Servicelijn beseft dit als geen ander. Wij proberen daarom dezelfde dag nog langs te komen om uw defecte koelkast te repareren.

  • Inbegrepen 15 minuten reparatie
  • Wij repareren alleen met originele onderdelen
  • Inclusief huisbezoek
  • Garantie op de reparatie
  • Vakkundige en ervaren monteurs
  • Advies om defecten te voorkomen & onderhoudstips

Wasmachine reparatie nodig? Bel ons op of plan direct online een afspraak in.

Wij repareren alle merken koelkasten.

De Witgoed Servicelijn werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar. Snelle en goede reparatieservice door ervaren vakkundige monteurs door de gehele provincie Noord Brabant, Gelderland, Utrecht & Zeeland. Wij repareren alle merken wasmachines. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Whirlpool, Indesit en Zanussi.

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 22:00. U kunt ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons storingsformulier.

In de meeste gevallen kunnen wij uw wasmachine repareren. Kunnen we uw wasmachine niet repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn onze kernwaarde. 

Wij repareren wasmachines, drogers en vaatwassers in de provincies Noord Brabant, Gelderland, Utrecht en Zeeland.

Heeft u problemen met uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger? Wij werken met een all inclusive tarief, bekijk onze voordelige reparatietarieven.

Veel voorkomende defecten aan koelkasten: koelt niet voldoende, defecte thermostaat, defecte printplaat, watervorming in de koeling, gescheurde deurrubbers, kapotte deurscharnieren etc.

Als beste beoordeeld

Rating: 4 sterren
1 stem